| [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Учиуа Тенгу Хокаге
Брой мнения : 160 Age : 31 Клан : Учиуа Оръжие : Сабя Боен стил : Доуджуцу Registration date : 20.04.2008
Нинджа Кесия с Рио: 200 Екипировка:
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Пон Май 12, 2008 1:07 pm | |
| Веднага след като и Санаке е тук потегляме.Къде?-по късно ще разберете. | |
|
| |
Санаке Генин|Leaf
Брой мнения : 179 Age : 33 Оръжие : Сабя Боен стил : Доуджуцу Registration date : 23.04.2008
Нинджа Кесия с Рио: 680 Екипировка:
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Пон Май 12, 2008 1:44 pm | |
| Санаке набързо подскочи до вкъщи, ядоса баща си пак за нещо, сложи шурикените в раницата си, сложи я на гърба и отново се върна в леко лошо настроение, но не чак толкова лошо, че да наруши хармонията в отбора. | |
|
| |
Учиуа Тенгу Хокаге
Брой мнения : 160 Age : 31 Клан : Учиуа Оръжие : Сабя Боен стил : Доуджуцу Registration date : 20.04.2008
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Вто Май 13, 2008 1:11 pm | |
| Добре отбор Тенгу събрахме се ! Сега щом вече сме отбор може да се поопознаем не мислите ли? Затова реших преди нашата тренировка да идем на горещите извори. Те се намират извън селото на около 2 часа път.Докъто пътуваме ще ви разясня понататъчните ни занимания.Преди да тръгнем искам да ви дам нещо. Преди това обаче искам да разбера по нещо за всеки от вас. | |
|
| |
Учиуа Тенгу Хокаге
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Вто Май 13, 2008 1:17 pm | |
| Нещо за вас, име, фамилия а може би имаме членове на някои клан. Интереси, хобита, какво обичате или не обичате,мечти,ако желаете нещо лично да споделите,ще се радваме да ви чуем. Първо ще почнем с момичето тук. | |
|
| |
Санаке Генин|Leaf
Брой мнения : 179 Age : 33 Оръжие : Сабя Боен стил : Доуджуцу Registration date : 23.04.2008
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Вто Май 13, 2008 1:29 pm | |
| Санаке се обърна към сенсея си и спокойно каза: - Аз съм Хатаке Санаке, дъщеря на Хатаке Какаши, известен като Копи нинджата и внучка на Белият Зъб (White Fang). Интереси - да тренирам и да чета книгите на баща ми, доста са интересни. Хобито ми също е да тренирам, обичам приключенията и адреналина, мразя скуката и песимизма. Мечтата ми е някой ден да защитя бащиното си име както подобава и да не се изложа, а да продължа един толкова готин род, като този на баща ми. Въобще, той е най-готиният баща на земята, въпреки че се караме от време на време. Мечтая си някой ден да дойде до мен и да ми каже, че се гордее с мен. До което обаче има мн време, 16 години нехайствах, чак сега се сетих да се запиша за нинджа. Мисля, че баща ми е на път да вдигне ръце от мен. Но се надявам да му покажа, че и аз ставам за нещо. Ами това е. И да, мн обичам да говоря, когато взема думата, един досаден русокоско навремето ме привикна така и оттогава... Пак извинете, аз направо си разказах живота... | |
|
| |
Учиуа Тенгу Хокаге
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Вто Май 13, 2008 1:41 pm | |
| Надявам се четеш книгите които бащати е писал а не тези които тои чете в помента. Тези които той пише може да са по смислени. Благодаря ти Санаке, беше много изчерпателна.Следващ е Шоги. | |
|
| |
Шоги Генин|Leaf
Брой мнения : 96 Age : 33 Оръжие : Сабя Боен стил : Доуджуцу Registration date : 29.04.2008
Нинджа Кесия с Рио: 300 Екипировка:
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Вто Май 13, 2008 2:18 pm | |
| - Името ми е Учиха Шоги, родителите ми са мъртви.., така че няма какво да кажа за тях. Не харесвам хора, които манупулират други, а харесвам малко неща. Мечтата ми е възраждането на клана и мисля, че това да съм нинджа ще ми помогне да я осъществя. - каза момчето, без да се колебае. | |
|
| |
Учиуа Тенгу Хокаге
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Вто Май 13, 2008 2:36 pm | |
| Съйелявам за родителите ти..... Но ти благодаря че сподели нещо за теб. | |
|
| |
Мекишикита Генин|Leaf
Брой мнения : 109 Age : 29 Оръжие : Сабя Боен стил : Доуджуцу Registration date : 27.04.2008
Нинджа Кесия с Рио: 150 Екипировка:
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Сря Май 14, 2008 1:49 am | |
| Аз съм Хюга Мекишикита син съм на Хюга Хизаши сестрами е Хюга Хината. Интересите ми: да тренира да обикалям из селото. Не обичам: много неща. Мечтата ми е да направя клана много известен. | |
|
| |
Учиуа Тенгу Хокаге
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Чет Май 15, 2008 10:34 am | |
| Нека следвъщ бъда аз. Името ми... наричат ме Тенгу. Имам много интереси но почти нямам хобита, обичам да прекарвам време с приятели и държа на тях същото важи и за семейството ми и за цялото село,без тези хора моят живот няма значение.Не обичам... може да се каже че почти няма такива неща.Имам много мечти до сега всяка от тях е станала реалносст,детската ми мечта е да стана личност. | |
|
| |
Санаке Генин|Leaf
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Чет Май 15, 2008 11:08 am | |
| Санаке се изправи от мястото си и спря да остри кунаите си. Погледна сенсея си и усмихнато каза: - Радвам се, че така мислите за селото и съселяните си, Сенсей, така трябва да мисли всеки един уважаващ себе си Хокаге. След това взе нещата си и седна до Шоги, защото й беше скучно. Реши малко да се поопознае с него, все пак й бе съотборник, а и изглеждаше добър човек. | |
|
| |
Учиуа Тенгу Хокаге
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Чет Май 15, 2008 1:13 pm | |
| Добре ученици, но ще трябва да се опознавате по пътя защото тръгваме. Но преди това искам да ви връча нещо........ Заповядайте, това са обеци - подарък от мен.Те са три за всеки по една и аз имам такава, те са специални защото ни обединяват като еким.Ние четиримата сме отбор Тенгу,вие сте първите ми ученици, а аз първият ви учител.Така че носете ги винаги с вас и не ги сваляйте дори и в битка. Ако всички са готови, тръгваме | |
|
| |
Санаке Генин|Leaf
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Чет Май 15, 2008 1:29 pm | |
| Санаке тъкмо се смееше от сърце на някаква шега, която Шоги беше изръсил. Постави си обицата на веждата (там само има дупка), ухили се, взе си раничката и каза: - Аз съм готова, сенсей! | |
|
| |
Шоги Генин|Leaf
Брой мнения : 96 Age : 33 Оръжие : Сабя Боен стил : Доуджуцу Registration date : 29.04.2008
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Чет Май 15, 2008 1:50 pm | |
| Шоги взе обицата и я постави на лявото си ухо.. - Отива ли ми? - попита засмяно момчето. | |
|
| |
Санаке Генин|Leaf
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Чет Май 15, 2008 2:03 pm | |
| Санаке го изгледа и каза засмяно: - Да, Шоги, супер е, глупчо такъв. - тя се изхили и леко го побутна и той се изтърси на земята. Санаке прихна да се смее, Шоги само я заплашваше на шега, какво я чакало щом се изправи. - Извинете, сенсей, просто сме малко превъзбудени xD - ухили се Санаке и помогна на Шоги да стане. | |
|
| |
Мекишикита Генин|Leaf
Брой мнения : 109 Age : 29 Оръжие : Сабя Боен стил : Доуджуцу Registration date : 27.04.2008
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Пет Май 16, 2008 1:07 am | |
| Мекишикита зе и последната обица и е сложи на лявото си ухо и седна | |
|
| |
Учиуа Тенгу Хокаге
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Пет Май 16, 2008 1:13 am | |
| Тенгу вече си беше поставил обецата и бе готов да потегля, когато видя че всички са насядали. - Защо стоите всички, време е да тръгваме - подсети ги той И тръгна по посока южния вкод към селото като очакваше учениците да го последват. | |
|
| |
Мекишикита Генин|Leaf
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Пет Май 16, 2008 1:14 am | |
| Мекишикита се изправи и трагна след сенсея си | |
|
| |
Шоги Генин|Leaf
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Пет Май 16, 2008 4:29 am | |
| Шоги си стегна кецовете и тръгна след учителя си. | |
|
| |
Санаке Генин|Leaf
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 Пет Май 16, 2008 2:48 pm | |
| Санаке метна раницата на гърба си, изохка малко и също ги последва. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 | |
| |
|
| |
| [Konoha] Тренировъчна Площадка #1 | |
|