| [D-C] Ескорт на известен художник | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Учиуа Тенгу Хокаге
Брой мнения : 160 Age : 31 Клан : Учиуа Оръжие : Сабя Боен стил : Доуджуцу Registration date : 20.04.2008
Нинджа Кесия с Рио: 200 Екипировка:
| Заглавие: [D-C] Ескорт на известен художник Пон Апр 28, 2008 4:49 am | |
| Известен художник иска помощ от Коноха.Той е от страната на Огъня но има важна среща на артистите в страната на Морето на която той трябва да пресъства.На тази среща много велики артисти ще изложат шедьоврите си пред уважавани аристократи.Според нашият клиент той е голяма конкуренция на всички участници ии те ще искат да го изкарат от изложбата принудително зада могат клиентите да се средоточат върху тяхните произведения. Мисията ви е да ескортирате художника до столицата на страната на Морето,градът се намира на остров Хаха.Там той ще е в безопасност под надзора на специално назначените му охранители. Приемате ли мисията?
Локация: Столицата на страната на Морето (остров Хаха) Поръчител: Художник от страната на Огъня Нужни качества: Интелект 43 ; Стамина 40 Време за изпълнение: два дни Брой врагове: ---
Последната промяна е направена от Uchiha Madara на Вто Май 06, 2008 8:24 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Шоги Генин|Leaf
Брой мнения : 96 Age : 33 Оръжие : Сабя Боен стил : Доуджуцу Registration date : 29.04.2008
Нинджа Кесия с Рио: 300 Екипировка:
| Заглавие: Re: [D-C] Ескорт на известен художник Пет Май 02, 2008 9:03 am | |
| Хъх, мисля че ще се справя, поверете ми тази мисия - каза Шоги. | |
|
| |
Учиуа Тенгу Хокаге
Брой мнения : 160 Age : 31 Клан : Учиуа Оръжие : Сабя Боен стил : Доуджуцу Registration date : 20.04.2008
| Заглавие: Re: [D-C] Ескорт на известен художник Вто Май 06, 2008 8:24 am | |
| Мисията ти е поверена, имаш на разположение два дни | |
|
| |
Кишитако Фумоари Waterfall Kage
Брой мнения : 302 Age : 34 Клан : Фумоари Оръжие : Сабя Боен стил : Нинджуцу Registration date : 06.04.2008
| Заглавие: Re: [D-C] Ескорт на известен художник Чет Май 08, 2008 1:42 pm | |
| Кагето на Скритото село на Водопада бавно се приближи до прочутия художник:
- Тъй като съм голям ваш почитател, ще се нагърбя със задачата, лично да ви придружа до остров Хаха. Ще поверите ли мисията си на елитен шиноби като мен? - рече с надменност Кишитако. ^^ | |
|
| |
Учиуа Тенгу Хокаге
| Заглавие: Re: [D-C] Ескорт на известен художник Чет Май 08, 2008 3:19 pm | |
| "ааааа не знам лидера на селото трябва да питате,аз съм само клиент и не знам дали да ви се доверя,плюс това ъъъъ елитните шинобита не говорят надменно" каза страхливо художникът За щастие се намираха в сградата на "лидеът" и самият той мина покрай тях като дочу разговора. С уснивка на лицето Хокагето погледна лидерът на скритото село на Водопада като го поздрави приятелски. -Ела с мен в офиса ми да видим как стоят нещата с мисията.....ммммдаам няма други желаещи.Мисията е твоя, за два дни трябва да стигнете до там и каато се върнеш да разправяш,никога не съм пътувал до там. | |
|
| |
Кишитако Фумоари Waterfall Kage
Брой мнения : 302 Age : 34 Клан : Фумоари Оръжие : Сабя Боен стил : Нинджуцу Registration date : 06.04.2008
| Заглавие: Re: [D-C] Ескорт на известен художник Пет Май 09, 2008 1:46 am | |
| Кишитако и Учиуа се здрависаха и мисията вече можеше да започне. Излизайки от офиса на Хокагето, Кишитако направи няколко символа и изрече:
- Kuchiyose no Jutsu - при което мигновенно се образува голяма водна птица, лична водна техника от Скритото село на Водопада, специялно създадена от клана Фумоари.
Качи се плавно върху водната повърхност и отлетя към дестинация, остров Хаха. ^^ | |
|
| |
Мекишикита Генин|Leaf
Брой мнения : 109 Age : 29 Оръжие : Сабя Боен стил : Доуджуцу Registration date : 27.04.2008
Нинджа Кесия с Рио: 150 Екипировка:
| Заглавие: Re: [D-C] Ескорт на известен художник Пон Май 12, 2008 2:35 am | |
| Моля да ми баде поверена тази мисия-каза Мекишикита | |
|
| |
Учиуа Тенгу Хокаге
| Заглавие: Re: [D-C] Ескорт на известен художник Пон Май 12, 2008 3:04 am | |
| - Добре тогава,имаш два дни да я завършиш.Мисията ти е поверена. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [D-C] Ескорт на известен художник | |
| |
|
| |
| [D-C] Ескорт на известен художник | |
|