Narutards FanSubs
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

[D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Кишитако Фумоари
Waterfall Kage
Waterfall Kage
Кишитако Фумоари

Брой мнения : 302
Клан : Фумоари
Оръжие : Сабя
Боен стил : Нинджуцу
Registration date : 06.04.2008

Нинджа
Кесия с Рио Кесия с Рио: 300
Екипировка Екипировка:

[D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата Empty
ПисанеЗаглавие: [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата   [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата EmptyВто Апр 22, 2008 1:52 am

Скритото село на Тревата е малко, но уважавано селище. Очевидно сте наети от странен Тревист Клан, който умее да манипулира ума и има силно Тревисто джуцу. Мисията, която ви поверяват е да саботирате Скритото село на Мъглата. То се хвали с добре обучените си ловни-нинджи, които винаги носят маски, за да прикрият самоличността си. От вас се очаква да вземете част от маските, независимо в каква ситуация сте попаднали. Поръчителите ви очевидно искат да влезнат в селото като част от елитния им отбор. Занесете ги на Тревистите нинджи, за да може атаката срещу селото да започне. Приемате ли мисията?

Локация: Hidden Mist Village
Поръчител: Незнаен Тревист Клан
Нужни атрибути: Бързина +40; Интелект +43 ; Стамина +40
Време за изпълнение: няма
Брой врагове: ---

* Поради трудността на мисията ще получите оръжие по желание, +15 точки към атрибутите си и +15 точки на селото/организацията си!
Върнете се в началото Go down
http://narutovcheta.forceguild.org
Учиуа Тенгу
Хокаге
Хокаге
Учиуа Тенгу

Брой мнения : 160
Клан : Учиуа
Боен стил : Доуджуцу
Registration date : 20.04.2008

Нинджа
Кесия с Рио Кесия с Рио: 200
Екипировка Екипировка:

ПисанеЗаглавие: Re: [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата   [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата EmptyВто Апр 22, 2008 7:12 am

"може ли да поверите тази мисия на мен" каза Мадара
Кишитако Фумоари
Waterfall Kage
Waterfall Kage
Кишитако Фумоари

Нинджа
Екипировка Екипировка:

ПисанеЗаглавие: Re: [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата   [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата EmptyВто Апр 22, 2008 9:13 am

"Мисията ви е поверена! Няма определено време за изпълнение!"
Санаке
Генин|Leaf
Генин|Leaf
Санаке

Брой мнения : 179
Registration date : 23.04.2008

Нинджа
Кесия с Рио Кесия с Рио: 680
Екипировка Екипировка:

ПисанеЗаглавие: Re: [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата   [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата EmptyСря Апр 30, 2008 7:44 pm

Знам, че съм само генин, но доста се подобрих след всички тези мисии, които изпълних. Може да е изглеждало като че ли съм ги изпълнила с лекота, но истината е, че научих от всяка една по нещо. Вярвам, че ще успея да се справя. Ако не успея, ще умра, опитвайки се! - след тази реч Санаке се захили изпод маската си и се почеса зад главата си.
- Ама, че клише. Дано пък е достатъчно, за да ми поверят мисията... - помисли си тя и затрепна в очакване.
Кишитако Фумоари
Waterfall Kage
Waterfall Kage
Кишитако Фумоари

Нинджа
Екипировка Екипировка:

ПисанеЗаглавие: Re: [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата   [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата EmptyЧет Май 01, 2008 1:56 am

Имате всички нужни атрибути за тази мисия! Мисията ви е поверена! Изберете към коя страна ще застанете. Сегашното Мизукаге няма да се смили над постъпките на Тревистия клан!
Санаке
Генин|Leaf
Генин|Leaf
Санаке

Брой мнения : 179
Registration date : 23.04.2008

Нинджа
Кесия с Рио Кесия с Рио: 680
Екипировка Екипировка:

ПисанеЗаглавие: Re: [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата   [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата EmptyЧет Май 01, 2008 7:24 am

Какво ще стане с тревистите нинджи след като нападнат тези от селото на мъглата не ме засяга. Те отиват там на свой риск. За всеки случай, за да не попадне и Коноха в опасност, ще закрия максимално лицето си. Избирам да съм на страната на тревистия клан, а след изпълнение на мисията, избирам да съм напълно неутрална. Ако ме извините. - след тези думи, Санаке се поклони и излезе.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата   [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата Empty

[D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Narutards FanSubs :: RPG :: Мисии-
Идете на: