Кишитако Фумоари Waterfall Kage
Брой мнения : 302 Age : 34 Клан : Фумоари Оръжие : Сабя Боен стил : Нинджуцу Registration date : 06.04.2008
Нинджа Кесия с Рио: 300 Екипировка:
| Заглавие: [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата Вто Апр 22, 2008 1:52 am | |
| Скритото село на Тревата е малко, но уважавано селище. Очевидно сте наети от странен Тревист Клан, който умее да манипулира ума и има силно Тревисто джуцу. Мисията, която ви поверяват е да саботирате Скритото село на Мъглата. То се хвали с добре обучените си ловни-нинджи, които винаги носят маски, за да прикрият самоличността си. От вас се очаква да вземете част от маските, независимо в каква ситуация сте попаднали. Поръчителите ви очевидно искат да влезнат в селото като част от елитния им отбор. Занесете ги на Тревистите нинджи, за да може атаката срещу селото да започне. Приемате ли мисията?
Локация: Hidden Mist Village Поръчител: Незнаен Тревист Клан Нужни атрибути: Бързина +40; Интелект +43 ; Стамина +40 Време за изпълнение: няма Брой врагове: ---
* Поради трудността на мисията ще получите оръжие по желание, +15 точки към атрибутите си и +15 точки на селото/организацията си! | |
|
Учиуа Тенгу Хокаге
Брой мнения : 160 Age : 31 Клан : Учиуа Оръжие : Сабя Боен стил : Доуджуцу Registration date : 20.04.2008
Нинджа Кесия с Рио: 200 Екипировка:
| Заглавие: Re: [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата Вто Апр 22, 2008 7:12 am | |
| "може ли да поверите тази мисия на мен" каза Мадара | |
|
Брой мнения : 302 Age : 34 Клан : Фумоари Оръжие : Сабя Боен стил : Нинджуцу Registration date : 06.04.2008
| Заглавие: Re: [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата Вто Апр 22, 2008 9:13 am | |
| "Мисията ви е поверена! Няма определено време за изпълнение!" | |
|
Санаке Генин|Leaf
Брой мнения : 179 Age : 33 Оръжие : Сабя Боен стил : Доуджуцу Registration date : 23.04.2008
Нинджа Кесия с Рио: 680 Екипировка:
| Заглавие: Re: [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата Сря Апр 30, 2008 7:44 pm | |
| Знам, че съм само генин, но доста се подобрих след всички тези мисии, които изпълних. Може да е изглеждало като че ли съм ги изпълнила с лекота, но истината е, че научих от всяка една по нещо. Вярвам, че ще успея да се справя. Ако не успея, ще умра, опитвайки се! - след тази реч Санаке се захили изпод маската си и се почеса зад главата си. - Ама, че клише. Дано пък е достатъчно, за да ми поверят мисията... - помисли си тя и затрепна в очакване. | |
|
| Заглавие: Re: [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата Чет Май 01, 2008 1:56 am | |
| Имате всички нужни атрибути за тази мисия! Мисията ви е поверена! Изберете към коя страна ще застанете. Сегашното Мизукаге няма да се смили над постъпките на Тревистия клан! | |
|
Санаке Генин|Leaf
Брой мнения : 179 Age : 33 Оръжие : Сабя Боен стил : Доуджуцу Registration date : 23.04.2008
Нинджа Кесия с Рио: 680 Екипировка:
| Заглавие: Re: [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата Чет Май 01, 2008 7:24 am | |
| Какво ще стане с тревистите нинджи след като нападнат тези от селото на мъглата не ме засяга. Те отиват там на свой риск. За всеки случай, за да не попадне и Коноха в опасност, ще закрия максимално лицето си. Избирам да съм на страната на тревистия клан, а след изпълнение на мисията, избирам да съм напълно неутрална. Ако ме извините. - след тези думи, Санаке се поклони и излезе. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: [D - C] Саботаж на Скритото село на Мъглата | |
| |
|