Narutards FanSubs
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

[C] Мисинг нин * Само ако сте приели мисията*

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Учиуа Тенгу
Хокаге
Хокаге
Учиуа Тенгу

Брой мнения : 160
Клан : Учиуа
Оръжие : Сабя
Боен стил : Доуджуцу
Registration date : 20.04.2008

Нинджа
Кесия с Рио Кесия с Рио: 200
Екипировка Екипировка:

[C] Мисинг нин * Само ако сте приели мисията* Empty
ПисанеЗаглавие: [C] Мисинг нин * Само ако сте приели мисията*   [C] Мисинг нин * Само ако сте приели мисията* EmptyНед Май 18, 2008 3:20 pm

След като сте достигнали границата на Огъня и Дъжда навлизате в тайнствена гора където...
Върнете се в началото Go down
Сасорита Рикодоус
Akatsuki Leader
Akatsuki Leader
Сасорита Рикодоус

Брой мнения : 57
Боен стил : Нинджуцу
Registration date : 14.04.2008

Нинджа
Кесия с Рио Кесия с Рио: 100
Екипировка Екипировка:

[C] Мисинг нин * Само ако сте приели мисията* Empty
ПисанеЗаглавие: Re: [C] Мисинг нин * Само ако сте приели мисията*   [C] Мисинг нин * Само ако сте приели мисията* EmptyПон Май 19, 2008 5:49 am

Сасорита почна да се оглежда за Морино Идате .. Тя обикаляше дълго и се оглеждаше но нямаше следа и от жива душа.. Настана мрак и времето се поразвали.. Загърмя и затрещя.. Всичко наоколо се разтресе.. Сасорита побърза да застане под едно дърво с гъсти клони.. По - едно време тя чу тихи стъпки и влачене по - земята.. Скри се зад дървото и зачака.. След около няма и 20-30 секунди от мрака се показа висок мъж с ярко сини очи , които изпъкваха в тъмнината.. Той вървеше бавно и предпазливо.. До колкото бяха и дали описание той приличаше доста на този , който тя издирва.. Мъжа се спря и се огледа , след миг каза на висок глас :
- " Кой е там "
От храстите се показа тъмен силует , чието лице бе закрито от дълга качулка .. Това бе Сасорита тя се показа , но не каза нищо..
Мъжа каза :
- " Защо ме наблюдаваш "
Сасорита :
- " Ти си Морино Идате и предполагам се досещаш за какво съм тук , не ми приличап на глупак "
Морино я погледна с надсмешка и каза :
- " Няма да получиш нищо от мен , проклета да си "
А , Сасорита му отговори :
- " Трябва да те върна в Коноха на всяка цена.. "
Морино :
- " Няма да ходя никъде , а сега се махай "
Сасорита :
- " Налага се , за твое добре "
Морино :
- " Виж малко пикло нямам време за безсмислени разговори остави ме на мира.. Пък и съм не желан в Коноха , какво знаеш ти.. "
Сасорита :
- " Знам всичко , няма нужда от убиди и нападки.. Щом Коноха желае да те върне , значи така трябва и да стане.. Смятам да го направя .. дори , ако се наложи ще използвам груба сила .. "
Морино :
- " Колко си жалка.. Казах ти да си вървиш "
Привидно спокойната и тиха Сасорита изкрещя силно , така че гласа и се разнесе из цялата гора :
- " Виж какво идваш с мен.. Ще те заведа в Коноха жив или мъртъв.. Ти можеш да избереш как ще стане това.. Ако трябва и на парчета но ще те върна там "
Морино :
- " За момиче си доста упорита и смела , но нека си поиграем малката " след тези свои думи той атакува Сасорита със сабя.. Размахна я със бясна скорост..
Сасорита отскочи в страни.. Но виждаше как Морино се насъсква още повече.. Той замахна отново.. И събята съдра мантията , след това я блъсна и Сасорита полетя към едно дърво..
През секундите в които политаше към дървото Сасорита използва Paper Destruction.. и стана на парчета хартия които пометаха клоните на дървото , към което Морино я блъсна..
След секунди тя възвърна нормалната си форма и направи Rain of Dead.. Тялото и се раздели на милиарди парченца хартия.. всяко от които сформираше кунаи които летяха към Морино.. След като доста от тях бяха на косъм да го олучат , Сасорита възвърна отново нормалната си форма и използва Angel Wings , като трансформира крилата си и полетя във въздуха..
С доста бързи и ловки движения тя атакува Морино , като го блъсна в земята..
След това го прониза в ръката с една саба , а множеството кунаи продължаваха да летят към него..
Морино падна на земята , като от устата му се стичаше струя бистра ярко червена кръв..
Той изпъхтя ..
" Ухх ъ.. ох.. " , след това добави :
- " Добре , стига толкова подцених те и сбърках.. Прекалено добра си за момиче "
Сасорита каза :
- " Не искам лъскателствата ти.. Идваш с мен "
Морино се съгласи и последва Сасорита , двамата тръгнаха към Коноха ..
Отново настъпи тишина.. Гората потъни в мрак и тъмнина.. Шумната и ярстна битка приключи..
След дълго вървене двамата стигнаха в Коноха.. Там ги очакваше хокагето на селото...
Върнете се в началото Go down

[C] Мисинг нин * Само ако сте приели мисията*
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Narutards FanSubs :: RPG :: Хроники на Пътешественика-
Идете на: